Op zoek naar een unieke locatie voor overnachting?

  • Home
  • Overnachten
  • Algemeen
  • Op zoek naar een unieke locatie voor overnachting?

Over de vakantiewoning

Natuurliefhebbers opgelet! Dit prachtige gastenverblijf van Natuurmonumenten is een verborgen pareltje. Deze in 2021 gerenoveerde woning heeft twee verdiepingen, biedt ruimte voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien. Mocht je zelf willen koken, dan kan dat. De keuken is geheel in kannen en kruiken met allerlei potten, pannen en serviesgoed. De TV in de woonkamer heeft ontvangst maar ja, wie wil er naar zo’n buisje turen als je buiten de mooiste beelden aantreft :). Er is zelfs een houtkacheltje voor extra gezelligheid in de koude(re) of nachtelijke uren. Non-houtsprokkelaars wees gerust, is er gelukkig ook centrale verwarming aanwezig. Voor de lekkere trek overdag is het leuk om te weten dat je iedere dag terecht kunt bij het naastgelegen restaurant. 

Natuur en omgeving

Afgelegen liggend op een zeer unieke locatie: namelijk in het uiterst groene hart van het nationaal Park Veluwezoom, op loopafstand van de Posbank. Waar natuur de boventoon voert.
Waar reeën, edelherten, wilde zwijnen en Schotse Hooglanders parmantig paraderen in je achtertuin. Waar geen auto’ s mogen komen (behalve die van jou).
 

Prijzen en data

We zitten nu nog midden in de verbouwing. We verwachten vanaf eind april 2021 onze vakantiewoning weer te kunnen verhuren. 
Boeken of een offerte aanvragen kan door een aanvraag hiervoor aan ons te mailen via natuurlijk@decarolinahoeve.nl. Prijzen variëren per seizoen.

Share our website