Unieke locatie om te overnachten?

  • Home
  • Overnachten
  • Algemeen
  • Unieke locatie om te overnachten?

Over de vakantiewoning

Gefeliciteerd! Je hebt een verborgen pareltje gevonden. Onze pas gerenoveerde vakantiewoning heeft twee verdiepingen, biedt ruimte voor 6 personen en is van alle gemakken voorzien.
Mocht je zelf willen koken, dan kan dat. De keuken is geheel in kannen en kruiken met allerlei potten, pannen en serviesgoed. Luieren in de woonkamer is heerlijk, met klapdeuren die je niet óm maar direct náár de tuin leiden.

De TV heeft ontvangst maar wie wil er naar zo’n buisje turen als je buiten live de mooiste beelden aantreft :). Er is een houtkacheltje voor extra gezelligheid in koude(re) of nachtelijke uren. Non-houtsprokkelaars wees gerust, er is gelukkig ook centrale verwarming aanwezig. Voor de lekkere trek is het goed om te weten dat je overdag terecht kunt bij het naastgelegen restaurant. 

Veel mensen vragen ons om foto's van de binnenzijde van het huis. Zodra de verbouwing voorbij is en de woning opnieuw is ingericht, zullen wij met gepaste trots nieuwe foto's plaatsen. Tot die tijd is het dus nog even afwachten. Maar één ding is zeker: het wordt echt prachtig.

Natuur en omgeving

Afgelegen liggend op een zeer unieke locatie: namelijk in het uiterst groene hart van het nationaal Park Veluwezoom, op loopafstand van de Posbank. Waar natuur de boventoon voert.
Waar reeën, edelherten, wilde zwijnen en Schotse Hooglanders parmantig paraderen in je achtertuin. Waar geen auto’ s mogen komen (behalve die van jou).
 

Prijzen en data

We zitten nu nog midden in de verbouwing. We verwachten vanaf eind april 2021 onze vakantiewoning weer te kunnen verhuren. 
Boeken of een offerte aanvragen kan door een aanvraag hiervoor aan ons te mailen via natuurlijk@decarolinahoeve.nl. Prijzen variëren per seizoen.


Share our website