Informatiepagina's

Van harte welkom!


Het Pannenkoekenhuis De Carolinahoeve ligt nabij de Onzalige Bossen en Hagenau in het Nationaal Park Veluwezoom. Een rustpunt waar wandelaars, fietsers en ruiters even op adem kunnen komen. Ze kunnen hier terecht om iets te drinken of om een lekkere pannenkoek, een bordje soep of een uitsmijter te eten. Specialiteit is de befaamde pannenkoek 'Lappendeken'.

Autovrij
De Carolinahoeve is autovrij! Automobilisten kunnen op ongeveer 2 km afstand van de Carolinahoeve parkeren op parkeerplaats De Lappendeken in De Steeg. Het is vanaf hier c.a. 25 minuten lopen naar de Carolinahoeve. Minder validen kunnen een autodagvergunning aanvragen bij Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Wandelen en fietsen
Vanaf de Carolinahoeve kan de wandelaar twee gemarkeerde wandelroutes volgen. De wandeling met de rode paaltjes is 4,5 km lang en loopt door de Onzalige Bossen en langs de parkeerplaats Lappendeken. De wandelroute met de blauwe paaltjes is 5 km lang en voert door Hagenau naar Dieren. Langs de Carolinahoeve loopt ook het Lange-Afstand-Wandelpad van NS-station Dieren naar NS-station Rheden (11 km) of NS-station Velp (19,5 km). Deze wandeling is gemarkeerd met een rood/witte aanduiding. Verder voeren diverse fietspaden langs de Carolinahoeve.


Share our website

Like Pannenkoekenhuis de Carolinahoeve

Quicklinks

Facebook