Informatiepagina's

Van harte welkom!


Het Pannenkoekenhuis De Carolinahoeve ligt nabij de Onzalige Bossen en Hagenau in het Nationaal Park Veluwezoom. Een rustpunt waar wandelaars, fietsers en ruiters even op adem kunnen komen. Ze kunnen hier terecht om iets te drinken of om een lekkere pannenkoek, een bordje soep of een uitsmijter te eten. Specialiteit is de befaamde pannenkoek 'Lappendeken'.

Excursies
Vanaf de Carolinahoeve vertrekken regelmatig excursies naar de Onzalige Bossen. Alle informatie hierover staat in een speciale folder, die gratis verkrijgbaar is in De Carolinahoeve, in het bezoekerscentrum Veluwezoom en via de ledenservice van Natuurmonumenten, telefoon: (035) 6559911.

Wandelen en fietsen
Vanaf de Carolinahoeve kan de wandelaar twee gemarkeerde wandelroutes volgen. De wandeling met de rode paaltjes is 4,5 km lang en loopt door de Onzalige Bossen en langs de parkeerplaats Lappendeken. De wandelroute met de blauwe paaltjes is 5 km lang en voert door Hagenau naar Dieren.


Langs de Carolinahoeve loopt ook het Lange-Afstand-Wandelpad van NS-station Dieren naar NS-station Rheden (11 km) of NS-station Velp (19,5 km). Deze wandeling is gemarkeerd met een roodwitte aanduiding. Verder voeren diverse fietspaden langs de Carolinahoeve.


In de Carolinahoeve is de wandelkaart van het Nationaal Park Veluwezoom/ Delerwoud verkrijgbaar. Hierin staan onder andere alle wandel- en fietsmogelijkheden overzichtelijk aangegeven.


Share our website

Like Pannenkoekenhuis de Carolinahoeve

Quicklinks

Facebook