Foto's

40-jarig jubileum in Movie Park Germany


Afgelopen 1 mei waren Jan en Hannie Just de la Paisières 40 jaar werkzaam op de Carolinahoeve. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Zaterdag 1 juni jl gingen we dan ook met alle collega's richting Movie Park Germany in Bottrop. Wat hebben we genoten!

Bij een feestje hoort natuurlijk ook een kado. Net voordat we het park in gingen boden alle medewerkers van de Carolinahoeve Jan en Hannie een schilderij aan. Niet zomaar een schilderij, maar een met z'n allen zorgvuldig samengesteld fotokunstwerk met 1200 unieke foto's van de afgelopen 40 jaar de Carolinahoeve. Zo kunnen ze steeds weer terugdenken aan de leuke herinneringen, de mooie omgeving, de Schotse Hooglanders, de bedrijfsfeestjes, de gespotte wilde dieren, de pannenkoeken en ander lekkers, de medewerkers....kortom ze hebben voorlopig nog wel wat te bekijken.

Daarna was het tijd om het park te ontdekken; gieren in de achtbanen, spetteren in de wildwaterbanen, lachen bij Ice Age's 4D-film, adrenaline kick in The High Fall, knuffelen met SpongeBob, verbazing bij een stuntshow, schreeuwen bij de Walking Dead Breakout, een banaan winnen met ring gooien (of niet) en lachen met de Turtles. Tussendoor kwamen we allemaal samen om te genieten van een Hels Buffet. De dag ging snel voorbij en met sluitingstijd was het weer tijd naar Dieren te vertrekken met weer een leuke herinnering aan de Carolinahoeve-tijd!

Share our website